Gezonde lunch de #1 foodtrend van 2019

Gezond eten staat in 2019 echt centraal. Wat wil dit zeggen voor het lunchgebruik van de mensen in Nederland? Zal je daarnaast minder fastfood restaurants in de steden zien? We nemen je mee in de wondere wereld van de gezonde lunch.

Gezond lunchen

Aangezien wij als De-Odessa de foodtrend watchers zijn willen we je graag op de hoogte houden. In 2019 zal je zien dat gezond lunchen hoog op het prioriteiten lijstje van veel mensen zal staan.

Vooral de jeugdige mensen kiezen ervoor om een gezonde lunch te kiezen. Daarnaast zal je zien dat ook de gezonde catering steeds populairder gaat worden. Er komen veel nieuwe aanbieders in de markt waardoor je steeds meer keuze hebt. Gezondheid staat in 2019 bij veel mensen voor op waardoor ze kiezen om zowel tijdens het avond eten als de lunch bewustere keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid van de Nederlands vooruit gaat.

Salade in Salad Jars

Een van de nieuwste aanbieders van gezonde lunch is Het Lunchmoment in Rotterdam. Je kan hier heerlijke verse salades bestellen. Het unieke concept van dit bedrijf is dat de salades in Salad Jars worden afgeleverd. Daarnaast kan je er voor kiezen om een week abonnement af te sluiten. Je ontvangt dan voor de hele week een variatie aan heerlijke salades. Je kan kiezen uit verschillende soorten salades. Je gezonde lunch is nu echt binnen handbereik.

Jouw lunchmoment

Wil je jouw goede doel bereiken door onder andere een gezonde lunch? Dan is jouw gezonde lunchmoment zo lekker dichtbij. Je kan nu echt genieten van 2019 met deze heerlijke salades. Wees er snel bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *