Top 10 restaurants Amsterdam 2018

Als je op zoek bent naar de top restaurants in Amsterdam dan hoef je niet verder te zoeken. Met onderstaand lijstje weet je ze te vinden!

Ciel Bleu

Als je echt op zoek bent naar eten op top niveau dan ben je bij Ciel Bleu aan het goede adres. Dit restaurant bezit namelijk niet één maar twee Michelinsterren, het bevindt zich ook op de 23e etage van hotel Okura. Weet je niet welke wijn je moet kiezen vraag het dan aan de gepassioneerde sommelier en hij verteld je alles wat je maar wilt weten. Tip van de dag: Probeer het samengestelde seizoensmenu’s met bijpassend wijnarrangement.
In hotel Okura kan je ook het restaurant Yamazato gevestigd en daarmee kan je goed uit de voeten als je fan bent van Japans eten. Tevens is dit restaurant ook onderdeel van het hotel Okura.

 

Gebr. Hartering

Ben je op zoek naar een Intiem buurtrestaurant met een dagelijks wisselend 4-, 6-, 7- of 9-gangenmenu, dan ben je aan het goede adres bij Gebr. Hartering. Het unieke aan dit restaurant is dat dit wordt gerund door twee broers met ontzettend veel liefde en passie voor eten. Door het wisselende menu hoef je niet bang te zijn dat het menu eentonig wordt.

 

Le Restaurant

Le Restaurant, bezitter van een Michelingster, is ruim van te voren al volgeboekt. Wilt u des snel indruk maken op uw date? Vergeet het dan maar! Reserveer dus heel vroeg om verzekerd te zijn van een plekje. De prachtige, sfeervolle huiskamerrestaurant is niet te overtreffen. Uiteraard is het eten uitstekend net als de wijnkeuze.

 

Vermeer

Heeft u altijd als een topgerecht van sterrenchef Chris Naylor willen ervaren? Dan is dit uw kans. Deze topchef kan ongelooflijke dingen doen met groenten. Met de nieuwe inrichting heeft het restaurant een relaxte sfeer gekregen waarin je kan geniete van absolute topgerechten d.m.v. een 4-gangenmenu.

 

Café Modern

Als je op zoek bent naar een bijzonder locatie, het voornamelijk bankgebouw in Amsterdam-Noord, en een wisselend betaalbaar 5-gangenemnu dan is Café Modern de plek!

 

Mos

Val jij onder de noemer Vegan? Dan ben je bij Mos aan het juiste adres. De sfeer is lekker losjes en je kunt genieten van het prachtige uitzicht over het IJ. Daarnaast is het eten ook onvoorstelbaar lekker!

 

Beulings

Het super kleine Beulings is een geheime parel in de stad Amsterdam. Heerlijke bijpassende wijnen bij de goede gerechten.

 

Rijsel

In de oude huishoudschool is Rijsel gevestigd. Daarbij horend een ontzettend hartelijke bediening. Op de kaart staan Franse gerechten met een Vlaamse touch: no-nonsense en betaalbaar. Ons advies is om je vooral te laten adviseren over de wijnkeuze.

 

Fa. Pekelhaaring

Fa. Pekelhaaring heeft een prachtige open keuken met daarbij wel een redelijk eenvoudige inrichting in het restaurant. Op de kaart vind je heerlijke gerechten uit alle delen van Italië.

 

Wilde Zwijnen

Zoals de naam eigenlijk al veel doet vermoeden kan je ruige en pure gerechten vinden bij Wilde Zwijnen. Het menu van de chef is zeker een aanrader! Let wel: als je lawaaierige restaurants liever vermijdt dan is dit waarschijnlijk niet de perfecte plek.

Top restaurants

Ook Amsterdam staat niet stil. Wij verwachten dat er binnenkort weer een hoop nieuwe restaurants volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *